opc_loader

Leeftijdcontrole

Om de inhoud van deze pagina te bekijken dient u 18 jaar of ouder te zijn, bent u dat?
Ja Nee

Matsu Giftbox El Picaro, El Recio & El Viejo

Een knappe geschenkdoos van Matsu!

Doordrongen van de wens topwijn te maken, zocht wijnmaker Raul Acha naar de beste wijngaard in het Toro gebied. Matsu, dat in het Japans “geduldige balans/wachten” betekent, omschrijft perfect de essentie van dit project. 

Matsu is meer dan een wijnhuis of een wijn; het is een modern, duurzaam wijnbouwproject dat een unieke collectie van zeer expressieve wijnen bij elkaar brengt. 

De druiven voor El Picaro komen van 60 tot 90 jaar oude wijngaarden met een beperkte productie, gelegen in arme grond en gekweekt met behulp van biodynamische technieken. 
'El Picaro' (elke Matsu-wijn vertegenwoordigt een generatie wijnboeren, dit is de kleinzoon) is een jonge, fruitige, biodynamische Tempranillo die een korte houtrijping heeft gehad op Frans eikenhout. Aroma's van zwart fruit zoals braambes, ook minerale en kruidige toetsen. Aangename, lange afdronk. 

De druiven voor El Recio komen van 60 tot 100 jaar oude wijngaarden met een beperkte productie, gelegen in arme grond en gekweekt met behulp van biodynamische technieken. 
'El Recio' (elke Matsu-wijn vertegenwoordigt een generatie wijnboeren, dit is de zoon) kreeg een houtrijping van 14 maanden op Frans eikenhouten vat. Aroma's van chocolade, zwart fruit en vanille. Vol in de mond met veel finesse. Intense zachte afdronk.

De druiven voor El Viejo komen van 60 tot 130 jaar oude wijngaarden met een beperkte productie, gelegen in arme grond en gekweekt met behulp van biodynamische technieken. Volle smaak met zeer rijpe en ronde tannines die een zekere zoetigheid geven. In de lange afdronk verschijnt opnieuw rijp fruit, perfect geassembleerd met het geroosterde karakter van het hout. Een absolute topper!

73,90
Verzendmethode
Levering in straal van 15km (Aarschot):
0,00
Levertijd:
vanaf zes flessen (mag mix zijn) *geen leveringen tussen 19/2 en 1/03*
Beoordelingen (0)
Matsu Giftbox El Picaro, El Recio & El Viejo heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.