opc_loader

Leeftijdcontrole

Om de inhoud van deze pagina te bekijken dient u 18 jaar of ouder te zijn, bent u dat?
Ja Nee

Montagne Saint-Emilion Chateau de Maison Neuve 2015

Regio: Bordeaux, Frankrijk

Druif: 80% Merlot, 20% Cabernet Franc

Een voorbeeldige Montagne Saint-Emilion die ondanks zijn rijkdom en kracht niet hard of zwaar is. Door de rijping op eiken houten vaten van 1 of 2 oogsten, blijft de eiktoets mooi getemperd en discreet maar duidelijk aanwezig in de achtergrond. Heel mooi evenwicht voor deze knappe rode Bordeaux die nu al heel lekker is maar de komende jaren nog positief verder zal evolueren. Fantastische prijs-kwaliteit!

Meer info:

Superwijnjaar 2015 ligt ons nog vers in het geheugen. Alles liep toen perfect voor de wijnbouwers in Bordeaux en eigenlijk heel Frankrijk, er zijn uitzonderlijke wijnen gemaakt! Ook op het 62 hectare grote `Château de Maison Neuve' dat reeds eigendom is van dezelfde familie sinds de 16e eeuw. De 80% Merlot en 20% Cabernet Franc en Sauvignon groeien er op een plateau met een klei- en kalkhoudende bodem, zeer gunstig georiënteerd naar het zuidwesten. De familie Coudroy, onder leiding van de zeer ervaren Michel Coudroy, werkt hier zeer ernstig en traditioneel met modern materiaal en een perfecte technische beheersing. 

13,50
Beoordelingen (0)
Montagne Saint-Emilion Chateau de Maison Neuve 2015 heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Montagne Saint-Emilion Chateau de Maison Neuve 2015