opc_loader

Proyecto de Garnachas giftbox

Een stijlvolle geschenkdoos met 3 verschillende Spaanse rode wijnen in:

La Garnacha Salvaje de Moncayo: Een heldere bordeaux kleur met aroma’s van tabak en wilde bessen. De smaak is verrassend fris en fruitig, met zachte tannines en een ronde, zachte afdronk door de 5 maanden rijping op Franse eiken vaten. (Ere-laureaat “De 300 beste wijnen onder de 10 euro” van Frank Van der Auwera (editie 2013) – Zilveren medaille “Grenaches du Monde” 2017 – Guia Peñin: 90/100 | Serveertemperatuur: 15°C – 18°C | Druivenvariëteit: 100% oude Garnacha van Moncayo)

La Garnacha Olvidada de Aragón: Deze wijn heeft een heldere kersenkleur met aroma’s van toast, cacao en bosvruchten. Door de 10 maanden rijping in Franse eiken vaten en het lage rendement van de oude wijnstokken heeft men rijpe en zachte tannines die een volle en smaakvolle wijn geven. (Zilveren medaille “Grenaches du Monde” 2017 – Gouden medaille “Grenache du monde” International Contest – Guia Peñin: 89/100 | Serveertemperatuur: 15°C – 18°C | Druivenvariëteit: 100% oude Garnacha van Aragón)

La Garnacha Fosca del Priorat: Heeft een bordeaux kleur met een interessant aroma dat de mineraliteit, aangebracht door de donkere leistenen bodem, toevoegt aan het rode fruit karakter van de Garnacha druif. De smaak is rijk en vol rood fruit en een typische kruidigheid (10 maanden vatrijping) met een goede balans tussen elegantie, finesse, complexiteit en lengte. (Serveertemperatuur: 15°C – 18°C | Druivenvariëteit: 100% Garnacha)

*Gelieve via het opmerkingenveld door te geven waar en wanneer dit geschenk mag geleverd worden (wij leveren ook op Vaderdag zelf, 14 juni).

Indien er een boodschap bij mag voor de gelukkige vader, let us know!

50,00
Verzendmethode
Gratis levering vanaf zes flessen (mag mix zijn) in een straal van 15 km rond Aarschot. :
0,00
Beoordelingen (0)
Proyecto de Garnachas giftbox heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.