opc_loader

Matsu Giftbox El Picaro & El Recio

Een knappe geschenkdoos van Matsu!

Doordrongen van de wens topwijn te maken, zocht wijnmaker Raul Acha naar de beste wijngaard in het Toro gebied. Matsu, dat in het Japans “geduldige balans/wachten” betekent, omschrijft perfect de essentie van dit project. 

Matsu is meer dan een wijnhuis of een wijn; het is een modern, duurzaam wijnbouwproject dat een unieke collectie van zeer expressieve wijnen bij elkaar brengt. 

De druiven voor El Picaro komen van 60 tot 90 jaar oude wijngaarden met een beperkte productie, gelegen in arme grond en gekweekt met behulp van biodynamische technieken. 
'El Picaro' (elke Matsu-wijn vertegenwoordigt een generatie wijnboeren, dit is de kleinzoon) is een jonge, fruitige, biodynamische Tempranillo die een korte houtrijping heeft gehad op Frans eikenhout. Aroma's van zwart fruit zoals braambes, ook minerale en kruidige toetsen. Aangename, lange afdronk. 

De druiven voor El Recio komen van 60 tot 100 jaar oude wijngaarden met een beperkte productie, gelegen in arme grond en gekweekt met behulp van biodynamische technieken. 
'El Recio' (elke Matsu-wijn vertegenwoordigt een generatie wijnboeren, dit is de zoon) kreeg een houtrijping van 14 maanden op Frans eikenhouten vat. Aroma's van chocolade, zwart fruit en vanille. Vol in de mond met veel finesse. Intense zachte afdronk.

*Gelieve via het opmerkingenveld door te geven waar en wanneer dit geschenk mag geleverd worden (wij leveren ook op Vaderdag zelf, 14 juni).

Indien er een boodschap bij mag voor de gelukkige vader, let us know!

35,00
Verzendmethode
Gratis levering vanaf zes flessen (mag mix zijn) in een straal van 15 km rond Aarschot. :
0,00
Beoordelingen (0)
Matsu Giftbox El Picaro & El Recio heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.