opc_loader

Champagne Telmont Grand Vintage 2006 in geschenkdoos

Het Champagnehuis 'Telmont' is al generaties lang gelegen in 'Damery', op 5 kilometer van 'Epernay'. Er wordt nog met liefde Champagne gemaakt en zeer traditioneel gewerkt. De cuvée waar het hier over gaat is de 'Grand Vintage'. Dat wil zeggen dat de Champagne gemaakt is van één oogstjaar. Champagne is meestal een blend van verschillende jaargangen om op die manier telkens hetzelfde eindproduct te bekomen. De 'Grand Vintage' van J. de Telmont wordt enkel gemaakt in uitzonderlijke jaargangen. De best mogelijke behandeling in combinatie met een uitzonderlijk jaar maakt dat deze Champagne ideaal is om te bewaren. Hij is gemaakt van Pinot Noir, Pinot Meunier en Chardonnay. De wijn is zeer mooi in balans en heeft een fruitig karakter. Zeer fijn & finessevol, doch heel rijk van smaak. Perfect bij speciale gelegenheden als aperitief of om te drinken na de maaltijd.

*Gelieve via het opmerkingenveld door te geven waar en wanneer dit geschenk mag geleverd worden (wij leveren ook op Vaderdag zelf, 14 juni).

Indien er een boodschap bij mag voor de gelukkige vader, let us know!

45,00
Verzendmethode
levering aan huis vanaf zes flessen (mag mix zijn), straal van 15 km rond Aarschot:
0,00
Beoordelingen (0)
Champagne Telmont Grand Vintage 2006 in geschenkdoos heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.